Reconeixements a Quim Sendra, Ricard Caballero i Josep Sellas en el Dia Patronal d’ADEPAP

Com cada any, en el marc de l’assemblea general ordinària d’ADEPAP, el 22 de març es va celebrar també el Dia Patronal.

Enguany, els reconeixements van ser per a Quim Sendra, Josep Sellas i, a títol pòstum, a Ricard Caballero.

El Premi Joan Solanes va ser atorgat a Quim Sendra, amb una llarga trajectòria al sector de la salut ambiental dins de Sahicasa (ara PHS Sahicasa) i president d’ADEPAP des del 2015 fins al 2023. També ha estat vinculat a Pimec i a la Cambra de Comerç de Tarragona. Sendra va iniciar la seva carrera al sector de la salut ambiental a l’empresa familiar, Sahicasa, que va ser una de les fundadores d’ADEPAP.

A Ricard Caballero es va atorgar, a títol pòstum, el reconeixement a persones d’ADEPAP. Caballero, qui va ser gerent d’Umbralia, va traspassar el mes de juliol passat a causa d’un accident, pocs mesos després que l’entrevistéssim des de l’associació (podeu recuperar l’entrevista en aquest enllaç). Caballero va entrar al sector l’any 2001, provinent de món de les assegurances, i Umbralia és sòcia d’ADEPAP des de l’any 2006. Van recollir el guardó el seu soci, Carles Medrano, i la seva vídua, Ester Regué.

Finalment, el reconeixement a la trajectòria dins el sector va ser per a Josep Sellas, que es va jubilar el 2023 després d’anys com a enllaç entre l’empresa que representava, Quimunsa, i ADEPAP. Sellas va entrar el 1990 al sector de la química i fabricació de biocides, i des de l’any 1993 fins a la seva jubilació va compaginar la feina a Quimunsa amb la formació a diversos centres catalans.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari