Ricard Caballero (Umbralia): “Formar part d’ADEPAP ens aporta visibilitat i professionalitat”

El mes de gener de 2021 ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem Ricard Caballero Llanos, gerent d’Umbralia.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Umbralia, en l’àmbit de la salut ambiental, centra la seva activitat en el control de plagues urbanes, control d’aus i tractaments contra insectes xilòfags destructors de la fusta.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? El nostre departament d’obra, orientat a la rehabilitació i restauració d’edificis, que complementa el servei de control de plagues. Com que utilitzem tècniques de treball vertical i també mitjans auxiliars tradicionals com ara bastides o elevadors, podem oferir una gran varietat de serveis intervenint de forma ràpida, flexible, econòmica i segura.

Com us ha anat l’activitat del 2022 i com heu començat el 2023? S’ha modificat la demanda dels vostres serveis? Aquest 2023 estem tenint més feina que l’any 2022. Voldria destacar que la nostra empresa sempre ha estat formada per un equip humà solidari. Des de que varem iniciar la nostra activitat l’any 2001 aportem el 3% del benefici a causes de caire social i humanitàries.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Per a nosaltres és important formar part d’ADEPAP per la visibilitat i professionalitat que ens dona com a empresa pertànyer a l’associació.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Estem convençuts que vosaltres ho feu cada cop millor!

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? El principal repte del sector és la professionalització i el reconeixement de la nostra tasca per part de la societat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari