Ramon Mestre Viver (Rehabilit, SL): “Cal que es defensin els tractaments per part d’empreses professionals”

El mes de gener de 2021 ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem Ramon Mestre Viver, gerent de Rehabilit, SL.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? A Rehabilit som especialistes en tractament contra corcs i tèrmits, tant amb sistemes d’injecció i polvorització, com amb sistemes de paranys. Paral·lelament, oferim als nostres clients sistemes de reforç amb fibres de carboni, així com amb barres de fibra de vidre.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? La nostra empresa no ve del camp de les DDD, sinó de l’àmbit de la rehabilitació d’edificis. Estem, per tant, especialitzats en servir a aquest tipus de client dins de les feines de tractament anti-xilòfags i reforç de les bigues. La nostra aproximació està en molts casos molt més a prop de les solucions estructurals de construcció.

Com heu viscut i esteu vivint la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? S’ha modificat la demanda dels vostres serveis? Com en molts altres sectors, la Covid ha alterat la dinàmica del sector de la rehabilitació d’edificis, però afortunadament hem pogut mantenir un bon nivell d’activitat.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Cal que a nivell global es defensin els tractaments per part d’empreses professionals, amb el compliment de la normativa vigent, i creiem que ADEPAP ho està fent. També cal assessorament sobre les noves normatives que van apareixent.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? En els tractaments que nosaltres fem és important que es demani sempre a les empreses les acreditacions pertinents. Seria molt bo que ADEPAP treballés en aquest sentit.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Cal que s’aprovi la nova llei de productes químics per eliminar del mercat les empreses que apliquen productes plaguicides comprats en drogueries.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari