ADEPAP crea un segell de qualitat que garanteix que les desinfeccions estan fetes per professionals

ADEPAP, l’Associació d’Empreses de desinfecció i Control de Plagues de Catalunya, ha creat un segell de qualitat que podran utilitzar les empreses professionals de la desinfecció pertanyents a l’associació i que es podrà exposar en llocs visibles d’aquells establiments, empreses o espais que les hagin contractat.

Per accedir al segell, les empreses de desinfecció i control de plagues hauran d’aplicar un protocol específic creat adhoc per a les actuacions relatives a l’eliminació del coronavirus causant de la Covid-19. Amb aquest objectiu, ADEPAP ha definit un protocol específic, presentat als seus socis a través d’un webinar informatiu i impartit per un expert sobre el Procediment de desinfecció de superfícies i espais per SARS-CoV-2.

Aquestes empreses ja compleixen amb la resta de requisits per a fer desinfeccions segures i professionals, com ara estar registrades al ROESB (Registre Oficial d’Establiments i Serveis Biocides), que els professionals siguin tècnics acreditats i utilitzin les EPIs adequades i els biocides validats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat per eliminar el coronavirus causant de la Covid-19.

Per clarificar que una desinfecció s’ha fet de forma professional, segura i amb garanties, “ADEPAP ha volgut anar més enllà i, com a suma als requisits legals que ja compleixen les empreses membres de l’associació, hem elaborat un protocol específic, anomenat Procediment de desinfecció de superfícies i espais (ambiental) per SARS-CoV-2”, explica Sendra, “que es va presentar també als associats a través d’un webinar”.

“Seguir aquest protocol és un requisit imprescindible perquè l’empresa de desinfecció pugui disposar del segell de qualitat que garanteix que les desinfeccions relacionades amb l’eliminació ambiental i en superfícies del coronavirus en establiments, empreses o altres espais com vehicles o habitatges es faran amb la màxima professionalitat”, diu el president d’ADEPAP. Aquest segell podrà ser utilitzat també per l’establiment que ha contractat aquesta desinfecció com a garantia que l’actuació s’ha fet de manera adequada de cara als seus clients, usuaris i empleats.

Podeu trobar la nota de premsa amb més informació a NP_Segell qualitat desinfeccions coronavirus_juny2020

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari