Susanna Cercadillo José (SAC Antiplagues): “Aconseguir un control de plagues efectiu minimitzant al màxim l’ús de productes químics i alhora poder-ho fer amb uns preus competitius, un dels principals reptes del sector”
El mes de gener de 2021 ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.
Entrevistem Susanna Cercadillo José, gerent d’Antiplagues de Catalunya.
Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? La nostra empresa ofereix tot tipus de serveis de control de plagues, plans i tractaments per a la prevenció de la legionel·losi, tractaments curatius i preventius per a patologies a la fusta (químics i/o biològics) i col·locació de sistemes per al control d’aus.
Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? El nostre personal tècnic disposa d’experiència de molts anys i formació continuada. Som una empresa d’origen familiar que sempre ha respost d’una manera totalment personalitzada a cada client i a cada problemàtica. A més, comptem amb l’estudi i la utilització de noves tecnologies, així com de nous productes i sistemes d’aplicació dels tractaments.
Com heu viscut i esteu vivint la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? S’ha modificat la demanda dels vostres serveis? Quan va començar la crisi es va parar en sec pràcticament tota l’activitat de manteniment que estàvem realitzant, però vam unir els esforços de tot l’equip per a oferir el que demanava la societat en aquell moment, que eren tractaments específics de desinfecció contra la COVID–19, i vam aconseguir continuar treballant fins que, poc a poc, s’ha tornat a normalitzar la situació.
Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Tenir el suport davant els dubtes que ens poden sorgir referents al nostre sector. Poder unir les empreses amb els mateixos interessos per consensuar necessitats del sector.
Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Crec que és molt important estar informats de la normativa i de les novetats en el sector per poder ajudar als associats i fer un front comú davant les Administracions Públiques per defensar l’exclusivitat de les empreses autoritzades, especialitzades i formades per a la utilització dels productes biocides.
Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Facilitat en la formació i incorporació d’aplicadors en el sector. Aconseguir un control de plagues efectiu minimitzant al màxim l’ús de productes químics i alhora poder–ho fer amb uns preus competitius. Això avui en dia ho considero el repte més difícil d’assolir perquè les normatives són molt estrictes i requereixen una atenció continuada i això té un cost pel client, de vegades, no assumible.
Deixa una resposta
Vols unir-te a la conversa?No dubtis a contribuir!