Resultats enquesta socis ADEPAP d’evolució de l’activitat de desinfecció pel Covid-19

Els resultats de l’enquesta online que ADEPAP ha fet als seus socis entre el dijous 19 i el dilluns 23 de març posa de manifest les dificultats per aconseguir Equips de Protecció Individual (EPIs) i producte desinfectant per a una part molt significativa d’empreses en un temps relativament curt, d’entre una setmana i un mes. A banda de l’escassetat d’aquests elements, els socis estan preocupats també per l’intrusisme i el “menyspreu” per les empreses especialitzades. Diumenge 22 de març el president d’ADEPAP, Quim Sendra, ja es va referir a aquests problemes en declaracions al TN Vespre de TV3. Podeu veure la notícia clicant aquí.

Davant la crisi del coronavirus Covid-19, la major part de les empreses enquestades afirmen que ha augmentat la demanda dels serveis de desinfecció. Concretament, un 84,2% de les empreses enquestades han respost afirmativament, mentre que només un 15,8% de les empreses no han vist augmentada la demanda de la seva activitat de desinfecció.

Segons les respostes dels enquestats, on més s’ha notat l’augment de l’activitat de desinfecció pel Covid-19 ha estat en equipaments municipals que són serveis essencials (18 respostes).  També hi ha hagut un augment significatiu en transport col·lectiu (10 respostes), centres de processat d’aliments (9 respostes) i supermercats (8 respostes). Dels enquestats, 6 afirmen haver augmentat també l’activitat en residències de gent gran i 5 en hospitals, centres d’atenció primària, altres equipaments de salut i ambulàncies.

Cal destacar que gran part dels enquestats que afirmen que també han augmentat l’activitat en empreses o instal·lacions privades que continuen mantenint l’activitat, ja siguin oficines, fàbriques, centres de logística, magatzems o comunitats de veïns, entre d’altres.  Alguns dels enquestats afirmen també que ha augmentat l’activitat en d’altres serveis essencials com ara vehicles policials o bé laboratoris.

Podeu veure tots els resultats de l’enquesta als socis ADEPAP d’evolució de l’activitat de desinfecció pel Covid-19 en el document adjunt.

Informe resultats qüestionari activitat desinfecció Covid19

També podeu veure la nota que hem fet arribar als mitjans de comunicació. NP_Problemes desinfecció Covid19 escassetat material_26març2020

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari