Reconeixements en el Dia Patronal, en el marc de l’Assemblea General Ordinària

El Dia Patronal, que ADEPAP celebra conjuntament amb l’Assemblea General Ordinària, reconeixerà la tasca i la trajectòria de diversos professionals lligats al sector de la salut ambiental.

José Manuel Sureda rebrà, a títol pòstum, l’homenatge i el reconeixement a la trajectòria dins el sector del control de plagues. José Manuel Sureda Álvarez va ser fundador de l’empresa Desinfecciones CECSA SL i membre d’ADEPAP.

D’altra banda, Milagros Fernández de Lezeta rebrà el Premi Joan Solanes, per la seva trajectòria associativa. La premiada ha dedicat la seva vida professional, des de l’any 1984, a treballar pel sector. Entre el 1995 i el 2021 va ser directora general d’ANEPCLA.

El Premi Joan Solanes es va crear l’any passat com a homenatge pòstum a Joan Solanes, que va ser president de l’associació entre els anys 2007 i 2015, i amb una llarga trajectòria dins del sector.

Finalment, Xavier Capell rebrà el reconeixement per la seva tasca com a coordinador tècnic a ADEPAP entre els anys 2014 i 2020.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari