Reconeixements a Joan Solanes, Amador Barambio i Jordi Tapias en la celebració del dia patronal

El dia patronal, que ADEPAP celebra conjuntament amb l’Assemblea General Ordinària, va servir enguany per retre un sentit homenatge pòstum a Joan Solanes, que va ser president de l’associació entre els anys 2007 i 2015, i amb una llarga trajectòria dins del sector. A banda del reconeixement a la persona, des d’ADEPAP es va decidir crear un premi que portarà, d’ara endavant, el seu nom. En representació de la família, la seva filla Marta Solanes va voler “agrair aquest reconeixement a la tasca desenvolupada per en Joan durant quasi 25 anys”. “Quan en Joan va començar al sector, era un món completament nou per a ell, però en poc temps es va entregar al 100% i poc a poc es va anar superant i convertint en un expert”. “Així era en Joan, com a fill, germà, tiet, cunyat, pare, marit, president d’ADEPAP, gerent… Però sobretot, com a persona”, va cloure.

D’altra banda, a la celebració també es va reconèixer la trajectòria professional d’Amador Barambio. Tot i no poder assistir a l’acte per temes personals, en nom seu Jordi Ruiz, de l’empresa Biotrack, va llegir unes paraules de Barambio on va “agrair de tot cor que hagin pensat en mi i que m’hagin atorgat aquesta placa en reconeixement per la meva trajectòria professional i humana en el nostre estimat sector, al qual tant estimo i a què he dedicat 27 anys de la meva vida”.

Finalment, també es va reconèixer la tasca de Jordi Tapias, qui va ser coordinador tècnic d’ADEPAP entre el 2006 i el 2014. Tapias també ha estat membre de la Junta Directiva en diverses etapes de l’associació. Va iniciar la seva trajectòria professional dins el sector a l’empresa ISS per passar després a HAC i a Anticimex, on treballa en l’actualitat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari