Phs Serkonten adquireix Sahicasa i impulsa el seu creixement en sanitat ambiental a Espanya

Phs Serkonten, empresa líder en solucions d’higiene i sanitat ambiental, fundada fa més de 30 anys i que forma part de Phs Group i de Bidvest Group, ha anunciat l’adquisició del 100% de l’empresa Sahicasa.

Amb aquesta operació, Phs Serkonten reforça el seu creixement i consolida la seva posició com a operador de referència en el sector de sanitat ambiental, a més de comptar amb més talent i experiència al servei de milers de clients a tota Espanya.

Sahicasa, que té la seu a Tarragona, és una empresa de control de plagues i sanitat ambiental de referència a Catalunya, amb més de 60 anys d’activitat i amb presència tant en el sector privat com a l’ administració pública. Amb una facturació que supera els 1,5 milions d’euros a l’any i amb un equip de més de 25 persones, ofereix un servei competitiu, molt personalitzat i de qualitat.

David de la Torre, CEO de Phs Serkonten, afirma que “aquesta adquisició forma part del pla d’expansió de Phs Serkonten a Espanya, amb el qual pretenem complementar el nostre creixement orgànic dels últims anys, amb adquisicions que no solament ens aportin volum, sinó també major capil·laritat i densitat, talent, experiència i habilitats. Aquesta operació em fa especial il·lusió no solament pel salt de qualitat que fem a Catalunya, sinó també per tot allò que estic convençut que Quim Sendra i l’equip de Sahicasa aportaran a la companyia en els propers anys”.

Per a Quim Sendra, propietari i Director General de Sahicasa “incorporar-se a una empresa nacional de referència com Phs Serkonten i la possibilitat que puguem contribuir al seu creixement i millora en l’àrea de Sanitat ambiental i no només en el desenvolupament del negoci a Catalunya, m’il·lusiona i em motiva. Per mi ha estat un element molt important per prendre la decisió saber que formaré part d’un projecte il·lusionant i que hi podré aportar molt amb tota la meva experiència i coneixement del sector. Participarem i sumarem en el continu procés de transformació i millora de Phs Serkonten”.

Sahicasa continuarà operant de forma independent a Catalunya, liderada per Quim Sendra, i mantenint l’ADN d’orientació a la qualitat i al servei proper i personalitzat als clients, però també comptant amb tots els recursos i capacitats de Phs Serkonten.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari