La Junta Directiva d’ADEPAP presenta els seus objectius i línies de treball a l’Assemblea

L’Assemblea General Ordinària d’ADEPAP, que se celebra anualment, va tenir lloc el 22 de març passat al restaurant Castell de Rocamora (Montferri).

A l’acte, patrocinat per Killgerm, s’hi va presentar la nova Junta Directiva de l’Associació i els seus objectius i noves línies de treball. Entre aquests s’hi van destacar, entre d’altres,  les estratègies de futur per al BPCIF, la formació per a associats que s’està programant, les campanyes de captació de nous associats o la voluntat se continuar sent referents en els mitjans de comunicació pel que fa a la salut ambiental.

A la reunió també s’hi van presentar els informes de treball de l’any 2023 de gerència, comunicació i coordinació tècnica, així com les accions previstes per a aquest 2024. També es va presentar el tancament del pressupost de 2023 i la previsió per a enguany.

En la mateixa jornada es va celebrar el Dia Patronal i s’hi van fer dues xerrades tècniques. Arnau Colomé, de COPATE, va parlar del “Control de la mosca negra”. D’altra banda, el director tècnic de Killgerm, Josep Parnau, es va centrar en la “Parasitosi pràctica”.

La celebració de l’Assemblea i del Dia Patronal va acabar amb la tradicional calçotada.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari