Noves incorporacions a la Junta Directiva d’ADEPAP

Enguany s’han incorporat dos nous membres a la Junta Directiva d’ADEPAP: l’empresa Mont medi, representada per Montserrat Parra, i CECSA, per Glòria Sureda.

Mont medi va néixer el 1997 com a Tratamiento y control de animales nocivos, s.l. Des de la seva creació es dedica a la prestació de serveis especialitzats en Programes de Sanitat Alimentària, Ambiental i Vegetal i estudis de l’ambient interior dels edificis.L’any 2001 va obtenir la Certificació de la NORMA ISO 9001 (sistemes de qualitat) i NORMA ISO 14001 (gestió mediambiental), creant també aquest mateix any la nova marca anomenada mont medi. El 2018 va obtenir la Norma UNE-EN 16636, que especifica els requisits relatius als serveis de gestió de plagues i les competències que els proveïdors professionals d’aquests serveis han de complir per a protegir la salut pública, els béns i el medi ambient.

D’altra banda, CECSA és una empresa de Barcelona especialitzada en Control de Plagues i Aus Urbanes dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones i evitar perjudicis econòmics gestionant controls integrals de plagues. Mitjançant mètodes que no són nocius per a la salut, realitzen tractaments minimitzant els riscos per a les persones, animals i el medi ambient en àmbits diversos com l’hosteleria, la indústria alimentària, residències i centres educatius, hotels, albergs i càmpings i particulars.

Tant Montserrat Parra com Glòria Sureda tenen dilatades trajectòries lligades al sector de la Salut Ambiental. La seva incorporació com a membres de la Junta Directiva d’ADEPAP va ser aprovada a l’assemblea general ordinària celebrada el passat 17 de juny de 2021. En aquesta es va comunicar també la baixa de Maité Galofré, de Gestior Quimics, com a membre de la junta, a petició pròpia.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari