Quants portaesquers i a quina distància cal col·locar-los en la indústria?

El coordinador tècnic d’ADEPAP, Luis Lozano, ha analitzat diverses normatives de diferents països en un interessant article per donar resposta a quants portaesquers i a quina distància s’han de col·locar a la indústria alimentària o farmacèutica, entre d’altres.

Lozano constata al seu article que legislació i normativa són conceptes que tenen matisos diferents i això pot portar a confusió. I per això repassa diverses normes europees i americanes per treure’n algunes conclusions. D’entre aquestes destaca que l’American Institut of Baking (AIB) i la National Pest Management Association (NPMA) fan recomanacions de distància entre dispositius en les seves normatives.

Segons aquestes, apliquen allò que col·loquialment es coneix com a “doble perímetre”. Lozano explica que els americans consideren diversos nivells al llarg de la tanca i el perímetre exterior d’un edifici, però també pel que fa a la paret d’aquest edifici i el seu interior.

Podeu llegir l’article sencer al perfil de LinkedIn de Luis Lozano, clicant aquí.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari