Mosquit, mosca negra, paneroles i rosegadors, les plagues d’aquest estiu a Catalunya

Les altes temperatures i les pluges abundoses d’aquesta primavera avancen l’arribada de les plagues de mosquits i mosca negra. Les paneroles i els rosegadors també es poden convertir en plaga a Catalunya durant les properes setmanes. En canvi, l’aturada de desplaçaments internacionals de viatgers a causa de la Covid-19 redueix la presència de les xinxes de llit.

Des de l’Associació d’Empreses de desinfecció i Control de Plagues de Catalunya, ADEPAP, coincidint amb el Dia Mundial del Control de Plagues (6 de juny) es recomana prendre mesures preventives i confiar en empreses professionals especialitzades per a combatre les plagues i per a fer les desinfeccions. Aquestes últimes enguany han augmentat de manera exponencial per la pandèmia de la Covid-19.

La prevenció és una de les mesures més importants per controlar les plagues que puguin afectar Catalunya durant aquest estiu. Amb una primavera plujosa i amb puntes de temperatura que han arribat als 30ºC, aquest any s’ha avançat l’aparició dels mosquits i de la mosca negra. El 6 de juny és el Dia mundial del Control de Plagues i per això ADEPAP, com cada any, informa de les previsions per a l’estiu.

Aquí podeu veure la nota de premsa que ADEPAP ha enviat als mitjans de comunicació. NP ADEPAP plagues estiu 2020_juny2020

També podeu accedir a fotografies i vídeos d’actuacions de prevenció i control de plagues i de desinfecció en aquest enllaç

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari