Milagros Fernández de Lezeta, José Manuel Sureda i Xavier Capell reben els reconeixements d’ADEPAP en el Dia Patronal

El Dia Patronal, que ADEPAP va celebrar conjuntament amb l’Assemblea General Ordinària el passat 25 de març a Montferri, va servir per reconèixer la tasca i la trajectòria de diversos professionals lligats al sector de la salut ambiental.

Milagros Fernández de Lezeta va rebre el Premi Joan Solanes per la seva trajectòria associativa. La premiada ha dedicat la seva vida professional, des de l’any 1984, a treballar per al sector. Entre el 1995 i el 2021 va ser directora general d’ANEPCLA. El president d’ADEPAP, Quim Sendra, va afirmar que “és un honor i és de justícia fer aquest reconeixement a una persona amb una llarga trajectòria en el sector, implicada, cordial i professional”. Fernández de Lezeta va voler destacar, en el seu agraïment, la facilitat en la col·laboració entre ambdues associacions ja que “les visions sempre han estat coincidents”. La premiada va afirmar sentir-se també “honorada i agraïda, especialment pel record de Joan Solanes”, de qui en va destacar “la bondat i la generositat”.

El Premi Joan Solanes es va crear l’any passat com a homenatge pòstum a Joan Solanes, que va ser president de l’associació entre els anys 2007 i 2015, i amb una llarga trajectòria dins del sector.

D’altra banda, José Manuel Sureda va rebre, a títol pòstum, l’homenatge i el reconeixement a la trajectòria dins el sector del control de plagues. José Manuel Sureda Álvarez va ser fundador de l’empresa Desinfecciones CECSA SL i membre d’ADEPAP. Va recollir la placa d’aquest reconeixement el seu fill, Marc Sureda, que va definir-lo com “una persona implicada i que sempre va tenir present el sector”.

Finalment, Xavier Capell va rebre el reconeixement per la seva tasca com a coordinador tècnic a ADEPAP entre els anys 2014 i 2020. Capell va agrair el reconeixment de l’associació i va destacar la feina feta “des de perspectives molt diverses en un sector molt dinàmic i amb canvis constants, cosa que afavoreix les pimes”.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari