Maria Gotes (Ecolab): “Capacitació del personal, innovació en producte i pràctiques més eco-sostenibles, els reptes del sector”

El mes de gener ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem Maria Gotes Martí, d’Ecolab

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Oferim serveis de desratització, desinsectació, desinfecció i Legionella.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Anem més enllà del control de plagues i a diari fem servir la nostra experiència per resoldre els reptes més complexos de la indústria relacionats amb les plagues. Gràcies al nostre personal altament capacitat, proactiu i d’esperit innovador, aconseguim convertir-nos en els aliats de confiança del client i el protegim amb les millors solucions del mercat.

Com heu viscut i esteu vivint la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? S’ha modificat la demanda dels vostres serveis? A l’inici de la pandèmia, durant el 2020, van augmentar els serveis de desinfecció, però a partir de 2021 pràcticament va desaparèixer la demanda. D’altra banda, varen baixar els serveis en restaurants i hotels, degut al tancament dels establiments per les restriccions COVID. Finalment, hem reinventat el servei, dotant de major formació al nostre personal i clients, i adquirint tecnologia punta per poder estar a l’avantguarda.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP?
Rebre informació dels canvis en el sector i plagues emergents, així com oportunitats de negoci, participació en esdeveniments i networking.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Comunicant el nostre valor al client.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector?
La capacitació del personal, la innovació a nivell de productes i pràctiques més eco-sostenibles.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari