Marc Preminger Montalbán (Rentokil Initial): “Les administracions públiques han de reconèixer i valorar la nostra feina”

Entrevistem Marc Preminger Montalbán (Quality Assurance, Delegació Catalunya) de Rentokil Initial España, S.A.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Rentokil Initial ofereix tots els serveis especialitzats, relacionats amb el control de plagues (DDD, tractaments de fusta i Legionella), així com amb la higiene ambiental (neteja de conductes, qualitat aire interior, unitats higièniques femenines, bacteriostàtics, ambientadors, etc.). També disposem de la Divisió d’Ambius, la qual està especialitzada en una amplia gamma de serveis de jardineria i decoració (jardineria exterior, decoració interior, jardineria vertical, màrqueting olfactiu, plantes artificials, etc.).

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Som una empresa especialitzada, amb més de 35 anys d’experiència en el sector. A més, comptem amb personal qualificat i multidisciplinar. Apostem pel desenvolupament de noves tecnologies i per la innovació.

Com heu viscut la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? Heu vist augmentada la demanda? Quines dificultats us heu trobat? Imagino que com la majoria d’empreses del sector. Ens hem hagut d’adaptar a la creixent demanda dels nous serveis de desinfecció, així com a la venta i manteniment dels purificació purificadors d’aire, sense deixar de banda el servei als nostres clients relacionats amb els serveis essencials (indústria alimentària, farmacèutiques, etc.).

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Ens aporta estar al corrent, a temps real, d’aquella informació relacionada amb el nostre sector del control de plagues.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Aquesta és una tasca que s’ha de fer, sobretot a través de les administracions públiques, les quals han de reconèixer i valorar la nostra feina diària, enfocada, en gran part, a la Salut Pública.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Sense dubte, els reptes més immediats passen per l’adaptació de les empreses a les noves tecnologies i a la sostenibilitat amb el medi ambient. De la mateixa manera, i amb bon criteri, cada vegada s’aposta més per la professionalització del sector i la dels seus treballadors.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari