Manuel Félez García (Ibercontrol 86): “S’ha anat aconseguint el reconeixement de l’Administració i la dignificació del sector”

Entrevistem Manuel Félez García, administrador de Ibercontrol 86, S.L.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Oferim serveis de desratització, desinsectació, desinfecció, xilòfags i Legionel·la.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? El nostre valor afegit es basa en una relació molt particular amb el client, a més d’un coneixement total de les seves instal·lacions.

Com heu viscut la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? Heu vist augmentada la demanda? Quines dificultats us heu trobat? A l’inici de la pandèmia, amb molta incertesa. Després dels primers dies comences a reaccionar i a mirar de continuar amb els serveis programats. Nosaltres no hem notat increment en l’activitat i a més, la major dificultat que ens hem trobat ha estat no poder realitzar la totalitat de serveis amb la consegüent pèrdua en facturació.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP?
Essent membres d’ADEPAP estem més ben informats sobre els canvis que experimenta el sector. Actualment, gairebé no participo tot just en els actes que organitza l’associació, però crec que hem de donar-hi més suport justament fent el contrari, amb més participació.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Tot allò que es faci serà bo per al sector. Sóc conscient de les dificultats que es presenten a l’hora d’emprendre nous objectius, però tot i així, a poc a poc s’ha anat aconseguint el reconeixement de l’Administració i la dignificació del sector.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Penso que les exigències i restriccions a què ens obliguen les noves normatives estan molt bé per a la conservació del Medi Ambient, però van en detriment de les empreses de el sector. Hi ha ocasions en què no saps com actuar i cal buscar-hi solucions.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari