Maite Galofré (Gestior Químics, S.L.): “Empatitzo totalment amb la línea d’acció d’ADEPAP”

El mes de gener de 2021 ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem Maite Galofré Lucas, directora tècnica i gerent de Gestior Químics, S.L.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? A Gestior Químics donem viabilitat als nostres clients en prevenció, assessorament, tractaments i seguiments en qualsevol tipologia de control de plagues urbanes, sent especialistes avalats en tractaments de fusta i de patrimoni documental des de fa 30 anys.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? L’experiència en el sector, la qualitat extrema en el servei, el tracte personalitzat amb el client i l’autoexigència en el total dels resultats. També la col·laboració amb qualsevol empresa del sector que ens ho demani i la predisposició per a la defensa del nostre sector amb tècnica i rigor.

Com heu viscut i esteu vivint la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? S’ha modificat la demanda dels vostres serveis? Inicialment va ser una crisi amb aturada de serveis de forma imminent, però que de seguida va repercutir en l’alça en la pràctica de serveis de Desinfecció puntuals a diferents àmbits d’alt risc. Actualment i progressivament, tot va tornant a la normalitat.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Formar part de l’associació ens aporta tenir amb qui compartir inquietuds i problemàtiques comuns de totes les empreses del sector. Tenir veu, col·laboradors si s’escau, suport, opció a reivindicacions, força de grup professional, objectius col·lectius. Des del meu punt de vista és molt positiu.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? ADEPAP fa molt bona tasca; la implicació de la Junta per obtenir els reconeixements abans esmentats son indubtables. Jo estic totalment empatitzada amb la línea d’acció que desenvolupa l’associació per a la consecució d’aquests objectius.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Facilitar l’acreditació de professionalitat de tot el sector, revertir els criteris d’adjudicació de l’administració pública valorant la qualitat de la proposta tècnica en front de l’econòmica com a primera opció, crear més consciència de sector professional i unificar criteris generals d’actuacions i d’economia dins les possibilitats de la diversitat d’empreses que ens trobem dins el sector. També defensar els intrusismes en el grup professional i, com a ADEPAP, fer més gran l’associació.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari