L’INCUAL treballa en una nova qualificació professional de serveis per al control d’aus

L’Instituto Nacional de las Cualificaciones (INCUAL), depenent del Ministeri d’Educació, està treballant en la nova qualificació AES_525_2 – SERVICIOS PARA EL CONTROL DE AVES-PLAGA.

Aquest organisme treballa des del 2003 en la identificació, definició i revisió de les qualificacions que es van incorporant a el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, en desenvolupament de la Llei Orgànica 5/2002, de 19 de juny, de les Qualificacions i de la Formació Professional. Aquest Catàleg constitueix la base per a les ofertes formatives de Títols de Formació professional i de Certificats de professionalitat, així com per al reconeixement, avaluació, acreditació i registre de les competències obtingudes per part dels ciutadans a partir de la seva experiència laboral, o per vies d’educació no formal.

Actualment està en fase de contrast extern de la Qualificació. Un cop acabada la recollida de propostes de millora, l’INCUAL enviarà el text final al Consejo General de Formación Profesional per a la seva aprovació i posterior tramitació normativa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari