Les pluges i la nova pujada de temperatures faran augmentar de nou els mosquits a Catalunya

Les pluges dels darrers dies i la nova pujada de les temperatures fan preveure una nova onada de mosquits a casa nostra.

Així mateix, s’han confirmat les previsions que havien fet els experts i el mosquit tigre, la mosca negra, les paneroles i els rosegadors són les plagues que més han afectat Catalunya aquest estiu. Les altes temperatures i les pluges sovintejades durant la primavera van provocar que s’avancés l’arribada de les plagues de mosquits i mosca negra, que s’han expandit per tot el territori català en els darrers mesos. Les paneroles i els rosegadors també han estat molt presents al nostre país, especialment a les zones urbanes, on es requereix un manteniment i actuacions al clavegueram de manera constant. En canvi, l’aturada de desplaçaments internacionals de viatgers a causa de la Covid-19 ha reduït la presència de les xinxes de llit.

Des de l’Associació d’Empreses de desinfecció i Control de Plagues de Catalunya, ADEPAP, es confirmen així les previsions que es feien a l’inici de l’estiu i es continua recomanant prendre mesures preventives i confiar en empreses professionals especialitzades per a combatre les plagues.

Podeu veure tota la informació a la següent nota de premsa: NP balanç plagues estiu 2020 ADEPAP_setembre2020

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari