Les empreses de desinfecció reforcen els serveis pel coronavirus

ADEPAP, l’associació d’empreses de desinfecció i de control de plagues de Catalunya, informa que els associats han reforçat el seu servei de desinfecció arran de la crisi del coronavirus. “Les empreses de desinfecció ens considerem serveis essencials en casos d’emergència com el que estem vivint”, diu Quim Sendra, president d’ADEPAP, “especialment per la nostra incidència en activitats i equipaments sanitaris, d’alimentació i altres organitzacions que són critiques i que no aturen la seva activitat en aquests dies”.

Davant la situació d’excepcionalitat que està generant el coronavirus COVID-19, el president d’ADEPAP, Quim Sendra, s’ha posat en contacte aquest cap de setmana amb les autoritats catalanes per informar que les empreses de l’associació han reforçat els seu serveis. Una de les activitats d’aquest col•lectiu és la desinfecció d’equipaments públics i privats, servei que s’ha vist reforçat aquests darrers dies amb l’objectiu d’ajudar a lluitar contra la propagació del virus en espais crítics i altament concorreguts, com els centres i serveis sanitaris, supermercats i espais dedicats a l’emmagatzematge i processat d’aliments, serveis de transports individuals i col•lectius, així com d’altres organitzacions que han de continuar actives malgrat la crisi del coronavirus.
“Les empreses de desinfecció i els seus professionals ens considerem un servei essencial en casos d’emergència com aquest i és per això que no hem de tenir cap restricció de moviment sempre que s’acrediti que haguem estat requerits per a aquesta tipologia de serveis”, explica Quim Sendra. Així ho hem transmès a l’administració pública i “en les darreres hores hem estat en contacte, a través de PIMEC, amb els departaments d’Interior i Empresa, així com també directament amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya, a qui hem informat que continuem prestant i reforçant els nostres serveis perquè no s’aturi l’activitat diària d’altres serveis essencials que requereixen desinfecció”.

Podeu trobar més informació en el comunicat de premsa adjunt.
NP_Reforç serveis desinfecció coronavirus_15març2020

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari