S’inicia el servei d’acreditació permanent de competències professionals

L’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya ha publicat una resolució per la qual s’estableix i s’inicia el servei d’acreditació de competències professionals. Mitjançant aquest servei s’acrediten les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o la formació no reconeguda oficialment.

Aquest procés tindrà caràcter permanent i inclourà els àmbits relacionats amb l’ús de biocides, concretament les unitats de competència de les qualificacions professionals de nivell 2 de Serveis per al control de Plagues i de nivell 3 de Gestió de Serveis per al control d’organismes nocius, previstes en el Reial Decret 830/2010, de 25 de juny, pel qual s’estableix la normativa reguladora de la capacitació per realitzar tractaments amb biocides. Aquest procediment es durà a terme íntegrament de manera telemàtica, tot i que la inscripció es podrà presentar, també, presencialment.

Durant el procés d’inscripció es demanarà l’àmbit de les qualificacions professionals que es volen acreditar. En aquest sentit, cal tenir en compte que per al nivell 3 de responsable tècnic (Gestió de serveis per al control d’organismes nocius) l’àmbit que cal seleccionar és Química i salut ambiental, mentre que per al nivell 2 d’aplicador cal seleccionar Serveis per al control de plagues.

Per a més informació sobre aquest procediment podeu consultar el web del Servei d’acreditacions de competències professionals de la Generalitat de Catalunya.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari