La panerola alemanya estima les cuines

La panerola, i especialment la Blatella germànica, es la plaga per excel·lència als llocs on es manipulen aliments, ja siguin bars, restaurants, hotels o habitatges. I com no, les cuines són el seu lloc preferit. A diferència d’altres paneroles, com la Periplaneta americana o la Blatta orientalis, més presents a les clavegueres, la panerola alemanya o rossa es troba habitualment dins dels edificis, en espais amb temperatures altes constants, humitat i aliments.

En ser molt petita –no fa més d’1,5cm.- la Blatella germanica passa fàcilment desapercebuda i arriben a molts entorn transportades per l’activitat humana. S’amaguen sota taulells, electrodomèstics i prop dels fogons, on sempre hi troben escalfor. Son molt prolífiques i hàbils per desenvolupar resistència als insecticides i poden causar infestacions molt importants. D’aquí la importància que aquesta plaga sigui tractada sempre per professionals especialitzats.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari