Juan Ayala (SER-CON): “Tenim el repte d’avançar com a empresa amb l’objectiu de respectar el Medi Ambient i alhora complir amb les normatives”

Entrevistem Juan Ayala Mañas, fundador de Control Plagues SER-CON, S.L.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? SER-CON ofereix serveis de control de plagues integrat: desratitzacions, desinsectacions i desinfeccions.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Tenim l’experiència perquè portem 40 anys al sector. També oferim serveis de paleta, fontaneria, electricitat i neteges especials, a més de tot allò relacionat amb el control de plagues.

Com heu viscut la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? Heu vist augmentada la demanda? Quines dificultats us heu trobat? Afortunadament, hem pogut superar aquesta crisi sense cap tipus d’incidència.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Sempre hem tingut una resposta positiva per part d’ADEPAP. En som membres des que vam fundar l’empresa.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Valorem positivament la tasca de l’Associació.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? D’una banda, la preparació de personal qualificat per part de l’administració; de l’altra, i des d’un punt de vista més corporatiu, tenim el repte d’avançar com a empresa amb l’objectiu de respectar el Medi Ambient i alhora complir amb les normatives municipals, autonòmiques, nacionals i europees.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari