Josep Valls (Anticimex): “Busquem la màxima eficiència amb el mínim impacte ambiental”

Entrevistem Josep Valls Director General d’Anticimex

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Anticimex es una multinacional especialitzada en el control de plagues i la sanitat ambiental, que ofereix tots aquells serveis vinculats amb la creació d’entorns lliures de plagues i segurs en quan a la qualitat de l’aire que respirem.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Anticimex reforça cada vegada més la seva aposta estratègica per la sostenibilitat i la innovació tecnològica en la realització dels seus serveis, buscant la màxima eficiència amb el mínim impacte ambiental.

Com heu viscut la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? Heu vist augmentada la demanda? Quines dificultats us heu trobat? Des d’Anticimex, vàrem redirigir tots els recursos a la desinfecció de les instal·lacions ja que era una necessitat bàsica per a garantir la seguretat sanitària i alimentària. A més, vàrem dedicar els nostres esforços a protegir i cuidar la salut i seguretat dels nostres treballadors.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Col·laboració i coneixement del sector (novetats, tendències, evolució, etc.).

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Realitzar els serveis de control de plagues e higiene ambiental amb el mínim impacte ambiental possible.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari