Josep Pont (Josep Pont, S.L.): “La salut de les persones i el respecte pel medi ambient, els reptes més importants pel sector”

Entrevistem Josep Pont Boix, gerent de Josep Pont, S.L.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Som una empresa especialitzada en el control de plagues.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Donem un servei ràpid i efectiu essent respectuosos amb el medi ambient i la salut de les persones.

Com heu viscut la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? Heu vist augmentada la demanda? Quines dificultats us heu trobat? Els primers dies de la pandèmia vàrem tenir dificultats per trobar EPI’s i també la demanda de serveis ens va baixar, però ens hem recuperat satisfactòriament.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Ens ajuda a estar informats de les novetats que es van produint en el sector.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Valorem positivament la tasca de l’Associació i animem a continuar per aquest camí.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Com a tema molt concret, la regulació dels rodenticides ens deixa molt limitats a l’hora de portar un control eficaç respectant les normatives vigents. La salut de les persones i el respecte pel medi ambient serien uns dels reptes més importants pel sector.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari