José Ramón Estrada (SEDESA): “Pertànyer a una associació professional genera seguretat i aporta garanties als nostres clients”

El mes de gener ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem José Ramón Estrada, director tècnic i administrador únic de SEDESA

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Som una empresa de Control de Plagues i Sanitat Ambiental.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Honestedat, transparència i professionalitat, avalades per més de 40 anys d’experiència-

Com heu viscut la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? Heu vist augmentada la demanda? La pandèmia l’hem viscut amb molta preocupació i incertesa. Se suposava que hi hauria un augment en els serveis de desinfecció però la realitat va ser una altra. Realment no va haver-hi un augment significatiu en la petició de serveis; cal dir que ens ha sorprès la poca demanda de consultes des de les administracions locals i fins i tot empresarials.

Quines dificultats us heu trobat durant la pandèmia? Com moltes empreses, hem tingut dificultats en l’abastiment d’EPI’s (mascaretes, filtres, granotes de treball, etc.). Creiem que no se’ns ha considerat com a empreses essencials en els tractament de desinfecció durant la pandèmia i això ha afectat en les reparticions d’alguns materials.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Pertànyer a una associació professional genera seguretat i aporta garanties als nostres clients. A nosaltres ens aporta la certesa que hi ha algú que vetlla pels interessos del nostre sector, així com ens manté actualitzats de tots els canvis normatius que van apareixent.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Amb un augment important de les ofertes formatives.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Considerem que la formació continua és un punt essencial i creiem que des de l’associació caldria explotar molt més aquesta branca tant important en el nostre sector.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari