Posposada la Jornada tècnica sobre rodenticides organitzada per ADEPAP

Davant de la situació d’excepcionalitat d’aquest dies i de les mesures preventives que han adoptat a la funció pública d’evitar reunions de treball presencial, especialment aquelles que impliquin desplaçaments, s’ha pres la decisió d’aplaçar temporalment la jornada d’ADEPAP prevista pel dia 24 de març sobre els rodenticides. Tanmateix,  la posposarem fins que es regularitzi aquesta situació.

La jornada Rodenticidas: reclasificación, instrucciones de usos y medidas de mitigación del riesgo, a càrrec de Luis Lozano, director de SIGEAM, queda doncs, pendent de nova data.

A la Jornada s’hi tractarà sobre l’ús de rodenticides en relació a fitxes de seguretat, registres i normes. A banda d’explicar en què consisteixen les limitacions de registre que prohibeixen l’encebament permanent, l’objectiu de la jornada és definir conjuntament la manera d’actuar que cal adoptar com a sector.

A més de Luis Lozano, la jornada comptarà també amb un representant de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i un membre d’una empresa registradora de producte.

Tan aviat com sigui possible es publicarà tota la informació sobre aquesta sessió.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari