Jordi Herreros Guillem (Fúmix Green): “ADEPAP defensa els nostres interessos d´una manera corporativa”

Entrevistem Jordi Herreros Guillem, gerent de Fúmix Green S.L.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Fúmix Green S.L. és una empresa fundada el 1949 que ofereix la majoria de serveis orientats al control de plagues: desratització, desinsectació, desinfeccions ambientals i de superfícies contra la COVID-19 i de bacteris i fongs, manteniment integral de control de plagues amb dossier i control de tendències anual per a empreses organismes oficials i sector sanitari. També fumigació, auditories i qualitat de l’aire interior, desinfecció i higienització dels conductes d´aire a condicionats, entre d’altres.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Aportem una llarga experiència de més de 70 anys dins del sector. A Fúmix Green comptem amb un equip altament qualificat i en constant procés de formació, amb l’objectiu d’aplicar la solució més respectuosa amb el medi ambient, segons la situació i les necessitats de cada client. Estem més especialitats a treballar amb empreses del sector d’alimentació, exportació i d’altres sectors, així com amb organismes públics. Un dels valor afegits més importants és el temps de resposta que donem als nostres clients, que és d´un màxim de 24h.

Com heu viscut la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? Heu vist augmentada la demanda? Quines dificultats us heu trobat? En el nostre cas hem vist puntualment augmentada la demanda de serveis de desinfecció per la COVID-19. Sobretot, al principi de la pandèmia, vam rebre moltes sol·licituds d´informació i de pressupostos. A mesura que va anar passant el temps, la majoria dels clients van optar per altres alternatives, de manera que en el nostre cas hem augmentat molt poc aquest negoci. La dificultat més gran que ens hem trobat és la complexitat per a alguns clients de poder respectar els terminis de seguretat pel que fa a les nebulitzacions ambientals.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP?
En el nostre cas, donat que som una de les empreses deganes del sector i que els nostres fundadors van ser en el seu moment uns dels promotors de l’associació, tenim una responsabilitat heretada i un compromís ferm amb ADEPAP. A més, ens aporta el fet d’estar sempre informats de les novetats i canvis al sector, així com la tranquil·litat que hi ha una associació que defensa els nostres interessos d´una manera corporativa.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Nosaltres estem totalment d´acord amb els plantejaments que s’han dut a terme i reconeixem la tasca que s’està fent per al reconeixement del sector. No tenim res més a afegir en aquest aspecte i ens agradaria des d’aquí donar les gràcies a ADEPAP per l’esforç i la tasca de defensa del nostre sector.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Des de Fúmix Green creiem que el repte més immediat del sector és treballar amb productes i mètodes més curosos amb el medi ambient. D’altra banda, una de les fites que nosaltres ens proposem com a empresa és millorar la visualització en mitjans tecnològics i Internet i, especialment, generar fórmules per estar més a prop dels nostres clients i que aquests ens facin total confiança i deixin en les nostres mans el control de les seves instal·lacions en l’àmbit que treballem.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari