Iniciat el curs per a l’obtenció del certificat de professionalitat de Nivell 2

El curs SEAG0110 per la obtenció del certificat de professionalitat de Nivell II de Serveis de control de plagues, organitzat per ADEPAP amb Salesians de Sarrià i amb una important acollida per part del sector, va començar el dia 15 de març passat.

La presentació del curs va anar a càrrec del cap de departament d’escola empresa de Salesians Sarrià i la gerent d’ADEPAP. Aquesta formació, que s’imparteix de forma híbrida –sessions online entre setmana i presencials alguns dissabtes- acabarà el dia 21 de juny.

Els assistents faran també 80 hores de pràctiques en el sector, que es poden convalidar en cas d’estar en actiu en una empresa.

Les titulacions mínimes per poder accedir a aquest curs són el certificat de l’ESO, la prova d’accés a l’ESO o el títol de formació professional FP-I. En cas de titulacions estrangeres, han d’estar homologades a Espanya per poder tenir accés a aquesta formació.

Degut a l’èxit d’inscripcions, s’està ja treballant en dues noves edicions de cara al darrer trimestre d’aquest any i el primer trimestre de 2022.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari