ADEPAP als informatius de Betevé, amb motiu del Dia Mundial del Control de Plagues

Arran de la campanya que cada any fa ADEPAP a l’entorn del Dia Mundial de Control de Plagues (6 de juny), els informatius de la televisió pública de Barcelona, Betevé, van dedicar el 2 de juny de 2022 una notícia a aquelles plagues que s’esperen per aquest estiu.

A la roda de premsa que el president d’ADEPAP, Quim Sendra, va oferir als mitjans, es va destacar que l’ús indiscriminat de rodenticides per part de la població en general ha suposat una restricció en la normativa d’ús d’aquests i, en conseqüència, juntament amb les ressistències que generen els propis rosegadors, l’ús de biocides amb menys concentració de producte actiu i el canvi d’hàbits adquirits durant la pandèmia, cada cop fa que es vegin més rates arreu.

Sendra també va destacar altres plagues que es preveu que arribin aquest estiu com els mosquits, les paneroles o les xinxes de llit.

Podeu veure la notícia i el vídeo en aquest enllaç.

En aquesta notícia de la web de Betevé podeu trobar totes les plagues que es van anomenar a la roda de premsa i que preocupen els professionals.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari