Ignasi Rivadulla Gracia (AC Plagues Urbanes): “Cal transmetre a la societat la importància del sector”

Entrevistem Ignasi Rivadulla Gracia, fundador i responsable tècnic d’AC Plagues Urbanes – Ambient Control

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? AC PLAGUES URBANES SL es una empresa especialitzada en tractaments integrals de desinsectació, desratització i desinfecció, amb més de vint-i-cinc anys d’antiguitat, en empreses del ram de l’hostaleria, la indústria alimentaria, centres hospitalaris, institucions públiques, habitatges, entre d’altres.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? AC Plagues Urbanes SL és una empresa radicada a Lleida. Els nostres serveis es caracteritzen per una ràpida i professional atenció al client. Certament Ambient Control no és una multinacional; és una empresa petita, tanmateix qualificada, i amb una infraestructura i proximitat en l’àmbit d’actuació de la nostra província que ens permet ésser àgils i resolutius en l’assessorament, control i eradicació de tot tipus d’organismes nocius.

Com heu viscut la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? Heu vist augmentada la demanda? Quines dificultats us heu trobat? Doncs, com tothom, tant a nivell social, com a nivell tècnic, amb molta preocupació. No hem estat partidaris, excepte en casos molt concrets, d’efectuar tractaments puntuals de desinfecció de la COVID-19. Hem apostat per assessorar a les empreses perquè apliquessin, dia a dia, els protocols oficials segons el seu sector i activitat.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Fonamentalment, informació. En el nostre sector, per desgracia, les normatives son canviants i en en molts casos poc clarificadores.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Com afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Es imprescindible fomentar la comunicació amb l’administració. Han de conèixer la opinió de les empreses especialitzades per poder elaborar conjuntament les pautes per les que s’ha de guiar el nostre sector. Sabem que ADEPAP i d’altres associacions així ho estan fent i que no és feina fàcil ni d’un dia.

Quins creieu que són els reptes més immediats del Sector? Fomentar la seva professionalització i transmetre a la nostra societat la importància del nostre sector des d’un punt de vista sanitari, productiu i social.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari