Roger Tuch (Turch, SL): “Cal connectar amb la gent del carrer perquè ens contactin quan necessitin professionals especialitzats”

El mes de gener de 2021 ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem Roger Turch, administrador de TURCH,S.L. control de plagues.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? La nostra és una empresa familiar dedicada, entre altres activitats, al sector animal, al control de plagues.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Donat que estem ubicats en una zona poc densament poblada i principalment agrícola i de serveis, procurem insistir en la proximitat i la eficàcia de servei com a valor  afegit diferencial. Entenem que en ocasions el problema a resoldre és urgent per al client i valorarà aquesta eficiència en el servei per damunt d’altres qualitats.

Com us ha anat l’activitat del 2022 i com us va el 2023? S’ha modificat la demanda dels vostres serveis? L’activitat al 2023 ha estat d’un progressiu creixement, sostingut i diversificat. La demanda no ha variat substancialment, si bé cada any es presenten diferents nivells d’infestació d’una o altra plaga, bàsicament per raons ambientals.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Sobretot estar al cas de canvis en la normativa referent al sector i possibilitat d’accedir a concursos que es publiquen.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Bàsicament s’ha de connectar amb la gent de carrer a través de mitjans tradicionals (ràdio i televisió) i per les xarxes per fer saber que hi ha unes empreses especialitzades en la prevenció i tractament de plagues amb l’objectiu que, en el moment de necessitar-les, acudeixin a professionals.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Crec que l’adaptació i formació constant de nous mètodes de tractament, formes d’afrontar un problema i sobretot fer que la formació estigui a l’abast de les empreses especialitzades.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari