Òscar Selle (SELLE Control de Plagas): “El gran repte és mantenir l’eficàcia dels serveis amb menys biocides i menys efectius”

El mes de gener de 2021 ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem Òscar Selle Rubio, de SELLE Control de Plagas.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? A Selle Control de Plagues oferim serveis de desratització, desinsectació, desinfecció i tractament de la fusta.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Oferim un servei de qualitat gràcies als trenta anys d’experiència amb un total respecte per la salut de les persones i del medi ambient.

Com va anar l’activitat del 2023? Es va modificar la demanda dels vostres serveis en relació al 2022? El 2023 vam tenir un 10% d’augment de les nostres activitats, en relació a l’any anterior.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Formar part de l’ADEPAP ens aporta professionalitat, estar al dia de les novetats tècniques i legals del sector, i conèixer altres empreses amb les quals fer col·laboracions.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? En els últims anys crec que s’ha fet molt bona feina sortint a la premsa, ràdio, etc. Jo no ho faria millor.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Jo crec que el repte més gran que tenim és mantenir l’eficàcia els serveis, respectant el medi ambient i la salut de les persones, amb cada vegada menys biocides i menys efectius.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari