Francisco Molina (Phs Sahicasa Catalunya): “Noves normatives, solucions alternatives per combatre les plagues, professionalització i combatre la competència deslleial són els principals reptes per al sector”

Entrevistem Francisco Molina Herrero, Responsable Tècnic Phs Sahicasa Catalunya

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Phs Sahicasa ofereix una àmplia gamma de serveis per al control i la prevenció de plagues a llars, empreses i espais comercials. Alguns dels serveis que ofereixim inclouen el control d’insectes, rosegadors, aus, tèrmits, entre d’altres. També oferim serveis de desinfecció per garantir un ambient segur en entorns de treball públics i/o privats per a empreses.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Phs Sahicasa es destaca pel seu enfocament personalitzat, professional i proper a tots els nostres clients. El nostre equip altament capacitat utilitza mètodes segurs i efectius per garantir l’erradicació de plagues de manera eficient. A més, ens comprometem a oferir un servei de qualitat, amb atenció als detalls i seguiment postservei per assegurar la satisfacció del client. El nostre gran valor afegit és que som una empresa local, tot i que pertany a un gran grup internacional. A Phs Sahicasa Control de Plagues, no només ens preocupem per eliminar les plagues, sinó també per brindar tranquil·litat i benestar als nostres clients.

Com va anar l’activitat del 2023? Es va modificar la demanda dels vostres serveis en relació al 2022? L’any 2023 va ser un any d’integració a un gran grup de serveis internacional, amb la complexitat que això implica. No obstant això, Phs Sahicasa continua creixent a Catalunya incorporant més clients al seu portfoli i a totes les províncies de Catalunya. Hi va haver important increment dels serveis relacionats amb Legionel·la i Qualitat d’Aire Interior.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Formar part d’ADEPAP té molts avantatges. Ens permet participar en activitats i esdeveniments exclusius per a socis, com xerrades, tallers i jornades de convivència. També ens proporciona accés a informació actualitzada sobre el sector del control de plagues i ens ofereix la possibilitat de col·laborar activament en projectes i campanyes relacionades amb el sector. A més, gaudim dels acords ADEPAP té amb la patronal PIMEC o altres associacions afins i/o altres col·laboradors de l’associació. I també poder participar en l’organització de cursos i/o formacions.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Phs Sahicasa pot contribuir al reconeixement del sector de control de plagues a través de la qualitat del servei, la innovació, la formació, l’educació i la conscienciació pública, i sobretot amb la participació en associacions i organitzacions com ADEPAP, que actua com una veu unificada per a les empreses de control de plagues, representant i defensant els seus interessos davant de les autoritats, institucions i altres actors rellevants.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? El sector està subjecte a regulacions i normatives estrictes per garantir la seguretat de les persones, els animals i el medi ambient. Complir aquestes regulacions pot ser un desafiament per a moltes empreses, especialment per a aquelles que operen a petita escala. D’altra banda, la resistència de les plagues als productes químics utilitzats en el seu control és un problema creixent, per la qual cosa les empreses del sector han d’adaptar-se constantment, trobar solucions alternatives i adoptar enfocaments més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Així mateix, garantir que els professionals del sector estiguin degudament formats i certificats és fonamental per oferir serveis de qualitat i assegurances i, per això, millorar la formació i la professionalització al sector és un repte important. Addicionalment, la indústria del control de plagues està experimentant avenços tecnològics que poden millorar l’eficiència i l’efectivitat dels tractaments; no obstant això, moltes empreses poden enfrontar dificultats per adoptar aquestes noves tecnologies a causa dels costos associats i la necessitat de formació addicional. Per finalitzar, al sector del control de plagues ens enfrontem sovint amb competència deslleial per part d’empreses no autoritzades que ofereixen serveis a preus més baixos, cosa que pot afectar la reputació i la viabilitat econòmica de les empreses legítimes.

 

 

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari