Ernesto Díaz (DISET Control de Plagas): “Un dels reptes importants per al sector és la legislació sobre plaguicides”

El mes de gener de 2021 ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem Ernesto Díaz Hernández, gerent de DISET Control de Plagas.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Oferim serveis de desinsectació, desratització, legionel·la, tractaments de la fusta i sistemes anticoloms i gavines. Disposem de càmera pròpia per al tractament mitjançant xoc tèrmic per a fustes amb xilòfags i altres productes i insectes. També tenim botiga física i en línia de venda productes plaguicides d’ús domèstic de marca pròpia, multimarca i complements per al control de plagues. A més a més, fabriquem i venem les conegudes fundes anti xinxes per matalassos Remi Bed.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Treballem en equip i en un entorn agradable. Disposem de personal fix en plantilla especialitzat en treballs verticals. A més, fem reparació i reconstrucció d’estructures de fusta (bigues).

Com us ha anat l’activitat del 2022 i com us va el 2023? S’ha modificat la demanda dels vostres serveis? Aquest any ens va millor que el 2022. Tenim un creixement aproximat del 25%.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? La tasca que fa ADEPAP és molt important. Destacaria la defensa dels interessos comuns del sector davant de les diferents administracions públiques, la informació que aporta sobre les novetats, avenços i problemes del sector, la formació i desenvolupament,i  la informació sobre ofertes i concursos. També valorem molt positivament la unió, col·laboració i bona relació entre les diferents empreses del sector.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Això es mereixeria una taula de treball permanent!

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Els reptes són molts, però la legislació sobre plaguicides és important.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari