David Rubio i Montsant (Ibertrac): “Formar part d’ADEPAP intercomunica les empreses del sector i ens uneix davant administracions i proveïdors”

El mes de gener de 2021 ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem David Rubio i Montsant, director comercial d’Ibertrac.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Tot allò que té a veure amb les plagues de la fusta, assessorament, diagnosi, inspeccions, tractaments, reconstrucció estructural. Tot sobre el control de plagues urbanes i la protecció d’edificis contra aus.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Aportem recolzament a diferents tècnics i empreses del nostre sector. Prioritzem l’encert del servei i l’atenció immediata i personalitzada al client. Tenim un equip cohesionat amb una òptima comunicació interna.

Com heu viscut i esteu vivint la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? S’ha modificat la demanda dels vostres serveis? Hem viscut la pandèmia amb lògica preocupació i cercant la millor resposta que requeria la societat en el seu moment amb serves tècnics d’assessorament i desinfecció. En l’actualitat, la desinfecció juga un paper residual però en canvi hem fet nostre, amb la resta de serveis, l’ara i l’avui que la nova societat post-COVID demana.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? La intercomunicació entre empreses del sector, la força de la unió davant les administracions i proveïdors. També és molt important la capacitat d’exposar i influir (en major o menor mesura) des del punt de vista i el tarannà català.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Gràcies al treball fet per ADEPAP, el reconeixement de les empreses de control de plagues per part de la societat catalana i administracions està fora de dubte i cal felicitar-nos. Però això no obvia que caldria cercar nous canals de difusió de la nostra tasca dirigida al bé comú.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? L’actual problema es la contractació per l’elevat increment de costos, la tendència a la baixa dels preus, la dificultat en trobar fórmules per a concursos públics que premiïn realment la millor opció, l’amenaça de distorsió del mercat pels moviments de les grans empreses, la sobrecàrrega de la gestió documental, i el ritme d’implantació de noves tècniques fiables i viables de control de plagues, entre d’altres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari