Carles Xamani (Grupo GAXA): “Cal resoldre la manca de personal qualificat i amb interès pel sector”

El mes de gener de 2021 ADEPAP va engegar un seguit d’entrevistes als membres de l’associació, que s’aniran publicant per ordre d’antiguitat d’alta; tot deixant per al final els membres de la junta directiva.

Entrevistem Carles Xamani, propietari i gerent-administrador de Grupo GAXA.

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Oferim serveis d’higiene ambiental i control de vectors, i estem especialitzats en la indústria alimentària, tant en control de plagues com legionel·la en tots els sectors.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? La qualitat del servei i una resposta i resolució ràpides de les incidències dels clients.

Com us ha anat l’activitat del 2023? S’ha modificat la demanda dels vostres serveis en relació al 2022? L’activitat al 2023 ha estat correcta, major que en el 2022. Hem tornat a la normalitat després de la pandèmia.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? Ens aporta, sobretot, estar informats de les últimes tendències del sector, tant a nivell legislatiu com professional.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Con afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? El més important és donar un bon servei, àgil i resolutiu, i també informar de tots els canvis que puguin tenir lloc al sector, a més de doner suport a la tasca de les empreses associades.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? Des del nostre punt de vista, el repte més immediat és resoldre la manca de personal qualificat i amb iniciativa i interès pel sector.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari