En memòria de José Manuel Sureda Álvarez, fundador de CECSA Desinfecciones SL

Fa sis mesos va traspassar de manera sobtada José Manuel Sureda Álvarez, fundador de l’empresa Desinfecciones CECSA SL i membre d’ADEPAP, a l’edat de 63 anys. Va passar els seus darrers dies fent el camí de Sant Jaume i la seva família diu saber que se’n va anar en pau i complint amb una experiència que sempre havia volgut fer realitat.

Sureda era un home carismàtic, amb una gran energia i un somriure que encomanava als qui l’envoltaven. Compromès i sempre disposat a ajudar els altres, generava admiració en el seu entorn i ha deixat una gran buit emocional, alhora que un alt coneixement professional transmès al seu equip.

Les seves primeres passes com a director comercial les va fer en una multinacional de fotocopiadores, però al cap de poc temps el seu oncle, propietari i fundador de Ciape desinfeccions -una de les empreses més antigues de control de plagues al nostre país-, el va captar per a l’expansió de sucursals per tot el territori espanyol, al costat del seu germà Enrique Sureda, actualment gerent d’Geiser SL.

Després de més vint anys en el sector, l’any 2006 va decidir que havia arribat el moment de formar el seu propi projecte amb les seves pròpies idees, acompanyat dels seus, la seva dona Mercedes Celaya i els seus fills Marc i Gloria. Amb l’eslògan fundacional “Pel benestar dels nostres clients” van tenir clar que havien de formar part del sector i aquell lema es va convertir en el seu motor fins al dia d’avui.

José Manuel Sureda es va dedicar en cos i ànima a la feina, que era també una de les seves grans passions. Els seus col·laboradors afirmen agraïts que seguiran els seus passos i continuaran lluitant per la professió de la qual ell va ser el seu principal referent. Amb aquest llegat, que és més viu que mai, continuen al front de CECSA Desinfeccions la seva filla i el seu gendre, acompanyats d’una extensa plantilla de professionals.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari