ADEPAP celebra el Dia Mundial del Control de Plagues

ADEPAP, que enguany ostenta la presidència de la Global Pest Management Coalition (GPMC), celebra el Dia Mundial del Control de Plagues.

Amb el lema “Units en la cura: un estàndard d’excel·lència per a la gestió professional de plagues“, el Dia Mundial de les Plagues d’aquest any posa l’accent en el compromís col·lectiu de mantenir els estàndards més alts en el control de plagues. Reconeix l’esforç conjunt dels professionals de la gestió de plagues per oferir un servei excepcional, implementar pràctiques responsables i oferir solucions efectives als reptes de les plagues.

Com a part de la seva dedicació a la promoció de l’excel·lència global en la gestió de plagues, la Coalició també anuncia enguany sobre la disponibilitat d’un marc global per als estàndards de gestió de plagues en diversos idiomes. Aquest recurs complet estableix un llenguatge comú, bones pràctiques i directrius per als professionals d’arreu del món. Aquest marc és accessible en diversos idiomes, de manera que la Coalició pretén facilitar la col·laboració global, l’intercanvi de coneixements i l’adopció de pràctiques normalitzades a través de les fronteres.

“La Global Pest Management Coalition està encantada de celebrar el Dia Mundial de les Plagues i unir professionals en la recerca de l’excel·lència”, explica Albert Ponjoan, president de la Coalició i membre de la Junta Directiva d’ADEPAP. “Estem compromesos a promoure pràctiques de gestió responsable de plagues i protegir la salut pública. La disponibilitat d’un marc global per als estàndards de gestió de plagues en diversos idiomes reforça encara més la nostra missió de fomentar la col·laboració global i la importància de la gestió professional de plagues”.

El Dia Mundial de les Plagues es va crear per:

  • Augmentar la conscienciació de la societat, els governs i els mitjans de comunicació sobre el paper cabdal que té l’organització de gestió de plagues en la protecció de la salut pública.
  • Projectar la imatge professional del sector de la gestió de plagues.
  • Promoure l’ús de la gestió professional de plagues de manera científica i socialment responsable.
  • Cridar l’atenció sobre les grans amenaces que provoquen les plagues.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari