Conveni de col·laboració per a desinfeccions professionals, segures i no abusives davant la Covid-19

ADEPAP i la Federació Catalana de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure i assegurar que les desinfeccions arran de la pandèmia provocada per la Covid-19 es facin de forma professional, segura i no abusiva.

Arran de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha augmentat de manera exponencial la demanda de serveis de desinfecció. Per aquest motiu, ADEPAP ha treballat un seguit de recomanacions de bones pràctiques i ha signat un conveni amb la Federació Catalana de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters, que agrupa quatre gremis provincials de carnissers i xarcuters de Catalunya.

Aquestes recomanacions, elaborades per ADEPAP i que han subscrit les empreses membres que fan desinfeccions, garanteixen així la professionalitat i el compliment del procediment establert i que s’ofereixen els serveis amb la màxima seguretat. S’hi reflecteixen, concretament, els requisits per a la realització segura de les desinfeccions específiques per eliminar el coronavirus SARS-CoV-2, causant de la Covid-19.

Per a més informació, podeu accedir a la nota de premsa. NP_Conveni ADEPAP Gremicarn Covid19

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari