Cimera de Salut Pública i Seguretat Alimentària, del 4 al 6 de juny a Miami

Ja són públiques les dates per a la propera Cimera Global de Salut Pública i Alimentària (Global Public Health & Food Safety Summit). El congrés tindrà lloc del 4 al 6 de juny de 2024 a Miami (Florida, EUA).

La cimera és una trobada de referència per al sector i els professionals compromesos amb la cura de la seguretat alimentària i la salut pública. Enguany la trobada reunirà els principals experts dedicats a abordar els desafiaments canviant en la gestió de plagues, en un programa dinàmic que combina investigació d’avantguarda, idees estratègiques i discussions col·laboratives.

Així doncs, la cimera uneix professionals del sector de les plagues per intercanviar els resultats de la investigació més recents, les millors pràctiques i les estratègies efectives per fer front a les plagues que representen amenaces importants per al benestar públic. A més, aquesta trobada es dedica a avançar en la missió crucial de salvaguardar les comunitats locals i mitigar els efectes adversos de les plagues sobre la salut, l’alimentació i la propietat, una responsabilitat primordial que assumeixen els professionals de la gestió de plagues.

Organitzada per l’Associació Nacional de Gestió de Plagues (NPMA, per les sigles en anglès), la Confederació d’Associacions Europees de Gestió de Plagues (CEPA, per les sigles en anglès) i la Federació d’Associacions de Gestors de Plagues d’Àsia i Oceania (FAOPMA, per les sigles en anglès), la cimera reconeixerà el paper vital que tenen els professionals de la gestió de plagues en la preservació del salut i seguretat de les comunitats a tot el món. Segons informen els organitzadors, junts com a comunitat, s’hi exploraran solucions d’avantguarda i es fomentarà el compromís de protegir el benestar públic dels impactes de les plagues.

Podeu trobar més informació sobre la cimera en aquest enllaç.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari