Celebració de l’Assemblea General Ordinària 2022

L’Assemblea General Ordinària (AGO) 2022 d’ADEPAP va celebrar-se el passat 25 de març al restaurant Castell de Rocamora (Montferri,) amb el patrocini de Killgerm i la presència d’una quarantena d’assistents de les empreses membres de l’associació. A més de l’acta de l’assemblea anterior i els canvis de junta directiva, es van aprovar la gestió i els comptes de 2021 i també la proposta d’accions i el pressupost per al 2022. Es van presentar tant l’informe de gerència com els de coordinació tècnica, formació i comunicació. En aquest marc, es va presentar el nou vídeo corporatiu d’ADEPAP, en les seves versions en català i anglès.

Enguany la cloenda de l’assemblea va anar a càrrec d’Imanol Merino, que deixarà la junta en breu per jubilació, i a qui el president d’ADEPAP, Quim Sendra, va voler agrair la seva implicació en l’associació al llarg de la seva extensa trajectòria professional.

Acabada l’AGO es van fer els reconeixements del Dia Patronal, que trobareu explicitats aquí.

Dues xerrades tècniques van emmarcar l’AGO i el Dia Patronal. D’una banda, Àlex Ollé, coordinador tècnic del Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i del Baix Ter, va parlar de Control de culícids a l’Empordà, 40 anys d’experiència. De l’altra, Josep Parnau, director tècnic de Killgerm, es va centrar en Ultraviolats i innovació.

El president d’ADEPAP, Quim Sendra, es va felicitar de porder retornar al format tradicional de l’AGO, amb presència de més membres, i també poder-la cloure amb la tradicional calçotada, en què els socis van poder interactuar en un ambient distès i fer networking.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari