Celebració de l’Assemblea General Ordinària 2021

L’Assemblea General Ordinària (AGO) 2021 va celebrar-se el passat 17 de juny a la Sala d’actes de Pimec, en què es van reunir una vintena d’assistents, a causa de l’aforament reduït per les mesures de prevenció contra la COVID-19.

El president d’ADEPAP, Quim Sendra, va manifestar en l’obertura de l’Assemblea que mentre que en anys anteriors aquest acte s’havia fet a principis d’any, aquest 2021 s’havia traslladat al juny per poder-lo fer de manera presencial. Així mateix, va destacar la implicació de la Junta Directiva i l’equip professional de l’associació en aquest període, ja que “vam haver d’adaptar-nos i reaccionar a una situació totalment imprevista” i, “malgrat les dificultats, hem pogut continuar realitzant activitats adaptades a situació pandèmica i continuar posant, més que mai, en valor el sector de la salut ambiental, fent un especial èmfasi en els serveis de desinfecció”. En aquest sentit, va destacar la creació d’un protocol de desinfeccions de la COVID-19, per part de Luis Lozano, membre de la Junta Directiva d’ADEPAP, i la formació específica que es va fer al respecte, tot al mes de maig de 2020.

A l’AGO es van llegir i aprovar les actes de les assemblees de l’any anterior, celebrades al gener de 2020, tant l’ordinària com l’extraordinària, en què es va aprovar la modificació dels estatuts d’ADEPAP per adequar-los a l’actualitat. Així mateix enguany es va aprovar la incorporació de dos nous membres a la Junta Directiva, així com es va posar en coneixement la baixa d’un membre d’aquesta.

Tot seguit es va presentar l’informe d’activitats de l’any 2020, tant pel que fa a gerència, com a coordinació tècnica, formació i comunicació, en què es va destacar el focus posat en la gestió de consultes en relació a les actuacions en pandèmia. Finalment, es van presentar i aprovar per unanimitat el tancament econòmic de 2020 i el pressupost per al 2021.

En acabar l’assemblea, com ja és habitual, va tenir lloc el dia patronal amb diversos reconeixements i, posteriorment, Josep Parnau, director tècnic de Killgerm -empresa patrocinadora de l’Assemblea-, va fer una ponència sobre “Mosquits i mètodes de control”.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari