El BPCIF es consolida com a punt de trobada i de coneixement per al sector

El  BPCIF One Day, punt de trobada per als professionals de la salut ambiental que va reunir més d’un centenar de professionals, va tenir lloc el passat 26 de gener a Barcelona.

Després de la benvinguda institucional del president d’ADEPAP, Quim Sendra, la conferència “Desinfeccions abans i després de la Covid”, a càrrec de Luís Lozano, consultor i assessor extern en salut ambiental va encetar el programa del matí, que va incloure també una taula rodona sobre dispositius smart. En la taula “Connectivitat amb software operatiu” hi van intervenir Josep Parnau, director tècnic de Killgerm; Julio Pérez, responsable de la Divisió Professional de Mylva; Josep Sellas, prescriptor i formador per als mercats nacional i d’exportació de Quimunsa; Manuel García, responsable de coordinació, suport i supervisió de les Delegacions Central i Nord, així com de les Estratègies de Desenvolupament Tecnològic de Rentokil Initial; Ángel Serrano, CEO de Igeo; i Joaquin Aguilar, investigador de l’Àrea d’Enginyeria Ambiental TEXPIA, de la Universitat de Còrdova.

“Global Standards: presentació dels estàndards que unificaran el sector”, de la mà d’Albert Ponjoan, president des de l’1 de gener de 2023, en representació d’ADEPAP, de la Global Pest Management Coalition, va obrir les ponències de la tarda. Posteriorment, Agustí Oliva, consultor d’Ambicat Consulting,  va parlar del “Nou RD de legionel·la: elaboració de plans de PPCL i PSL”.

Van cloure el congrés la Dra. Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, i el president d’ADEPAP, Quim Sendra.

Diferents representants de l’administració pública i altres associacions del sector van ser presents al Fòrum.

Des d’ADEPAP volem agrair el suport dels premiun partners del BPCIF 2023: Killgerm, Mylva, Quimunsa, Igeo i Rentokil Initial, a més de BASF, com a partner.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari