Augment de les actuacions de control de plagues durant el 2022

Més actuacions de control de rosegadors, paneroles, xinxes de llit i aus durant l’any 2022, especialment a grans ciutats i a l’àrea metropolitana de Barcelona. Això és el que es desprèn de l’enquesta que ha fet ADEPAP, l’associació de professionals de desinfecció i control de plagues de Catalunya, entre els seus associats. Aquesta mateixa enquesta, centrada en l’evolució de les actuacions de salut ambiental, revela que ha disminuït l’activitat de desinfecció i s’han mantingut els controls de legionel·la.

Les actuacions de control de plagues han augmentat significativament durant l’any 2022 a Catalunya, mentre que han disminuït les desinfeccions i s’han mantingut els controls de legionel·la. Aquests són els principals resultats de l’enquesta sobre l’evolució de l’activitat de salut ambiental que ADEPAP ha fet als seus associats.

Per entendre els resultats de l’augment de l’activitat de control de plagues cal tenir present la climatologia del 2022, un any sec –amb molt poca pluja–, amb onades de calor i nits tropicals –moltes amb una temperatura superior als 20°C–, i amb temperatures altes mantingudes en el temps des del més de maig fins ben entrat l’hivern. Totes aquestes condicions afavoreixen el desenvolupament de les plagues, que cada cop són menys estacionals i més globals.

Podeu veure com ha estat l’evolució de l’activitat tant de control de plagues com de desinfeccions i control de legionel·la clicant aquest enllaç: NP_ADEPAP_Evolució activitat salut ambiental 2022_març2023

També podeu veure l’informe sencer aquí: Informe resultats enquesta activitat desinfecció 2022

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari