Antoni Massó Vives (Racuterm): “Els principals reptes del sector són la renovació constant i els canvis de normatives”

Entrevistem Antoni Massó Vives (gerent de Racuterm)

Quin tipus de serveis ofereix la vostra empresa? Fem serveis de control de plagues, control de legionel·la, protecció de la fusta, control d’aus i desinfecció ambiental.

Quin valor afegit aporteu a la vostra activitat? Molts anys d’experiència en el sector. 30 anys ens avalen.

Com heu viscut la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19? Heu vist augmentada la demanda? Quines dificultats us heu trobat? L’hem mirat de viure amb la major naturalitat possible dins de les dificultats conegudes. Ens vam trobar en aquell moment amb molts canvis. Però sempre els vam afrontar amb optimisme i amb ganes de sobreposar-nos a les dificultats, com va passar en molts sectors, en els quals també hi havia clients nostres.

Què creieu que us aporta formar part d’ADEPAP? ADEPAP ens aporta informació continuada dins del sector i és on podem sempre compartir experiències del moment.

Des de l’associació hem treballat intensament perquè es reconegui el sector i les empreses professionals especialitzades. Com afrontaríeu vosaltres aquesta tasca? Ho faríem tal i com ho heu estat fent fins ara.

Quins creieu que són els reptes més immediats per al sector? La renovació constant i saber-nos adaptar als canvis de normatives.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari