ADEPAP s’adehereix a la Plataforma One Health

L’Associació Catalana d’Empreses de Sanitat Ambiental (ADEPAP) s’ha adherit a la Plataforma One Health (Una sola Salut).

La Plataforma One Health és una xarxa estatal, interdisciplinària i intersectorial formada per diverses entitats i orientada a l’enfocament integral de la salut. Es compon per més de 100 organitzacions col·legials, associacions, fundacions i companyies.

El concepte One Health entén la salut des d’un punt de vista integral; tenir cura de la salut del planeta significa tenir cura de la salut de tots: de les persones, dels animals i del medi ambient.

La degana de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona i presidenta de la conferència de degans de Veterinària d’Espanya, Maite Martín, n’és la presidenta.

La Plataforma One Health té com a objectius:

  1. Impulsar el moviment One Health a nivell estatal.
  2. Establir una línia de diàleg amb totes aquelles institucions claus en la presa de decisions amb l’objectiu de contribuir al trànsit cap a polítiques alineades amb l’enfocament One Health de la Salut.
  3. Difondre el concepte One Health entre el públic en general.
  4. Promoure escenaris que facilitin la col·laboració interdisciplinària i intersectorial.
  5. Elaborar documents de consens sobre temes específics que es considerin estratègics

La Plataforma One Health (Una Sola Salut) es comunica públicament a través de la xarxa social: https://twitter.com/Plat_OneHealth

Podeu trobar més informació sobre la Plataforma One Health al següent document: Plataforma_One_Health_Una_Sola_Salud

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari