ADEPAP organitza la tercera edició del curs SEAG 0110 de nivell II, que començarà al febrer

El curs SEAG 0110 de nivell II, organitzat per ADEPAP, que es realitzarà de forma telemàtica entre setmana i presencial a Escola Empresa de Salesians de Sarrià els dissabtes, disposarà de 18 places. Les inscripcions s’obriran del 10 al 14 de gener només per a membres d’ADEPAP. A partir del 17 de gener, s’obriran també a no socis. El termini de matriculació finalitza el 28 de gener de 2022.

Aquesta tercera edició del curs SEAG 0110 de nivell II s’iniciarà el 14 de febrer de 2022 i finalitzarà el 21 de maig de 2022. Igual que en l’edició anterior del curs, l’horari serà de 17h a 21h de dilluns a divendres en format d’aula virtual (en línia). Els dissabtes presencials per fer l’avaluació i classes pràctiques seran sis: els dies 5 i 26 de març, 2 i 30 d’abril, i 14 i 21 de maig. L’horari d’aquests dies serà de 08h a 14:30h.

Per accedir al curs cal tenir el títol de la FP-1, l’ESO o la prova d’accés a aquesta. Aquestes són les titulacions mínimes. Les persones que no tinguin l’ESO poden accedir a la prova de competències (vinculada a la matrícula del curs). En el cas de titulacions estrangeres, han d’estar homologades a Espanya.

Podeu consultar el temari en aquest enllaç.

Pel que fa al curs de preparació per a la prova de competències, està programada una formació per a tots aquells que ho necessitin per no tenir l’ESO. Aquest curs començarà la primera setmana de febrer, de 16h a 19h i en format presencial a les instal·lacions de Salesians de Sarrià. L’examen de competències serà el dia 11 de febrer de 16h a 18h. L’import del curs és de 150€, la prova no té cap cost.

Per a demanar la fitxa d’inscripció al curs de nivell II i la de la prova de competències, contacteu amb info@adepap.cat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari