ADEPAP assisteix a EXPOCIDA

Imanol Merino, vicepresident d’ADEPAP, i Josep Joan Domènech, secretari i tresorer, van assistir, en representació de l’associació, a EXPOCIDA IBERIA 2020 els passats 20 i 21 de febrer  per conèixer de primera mà els avenços i innovacions del sector.

EXPOCIDA és una de les principals cites del sector i es dirigeix a les empreses, organitzacions, administracions, mitjans de comunicació i professionals que incideixen o estan implicades amb el sector del Control de las Plagues.

EXPOCIDA IBERIA 2020 disposa d’una gran àrea d’exposició, alhora que ofereix un programa de conferències d’alt valor afegit per a les empreses i professionals interessats en la innovació i en el coneixement de les últimes tendències i millors pràctiques.

Al congrés hi ha participat les principals figures i experts nacionals i internacionals amb els quals es van debatre temes d’interès general, tant per a empreses productores, empreses de serveis i empreses usuàries.

Pel que fa a l’espai d’exposició, va ser, un any més, punt de trobada del sector i s’hi van  presentar les novetats, productes, equips i solucions destacades per al Control de Plagues i la Sanitat Ambiental.

Podeu trobar tota la informació sobre EXPOCIDA IBERIA 2020 en aquest enllaç

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari